top of page

Groupe

Public·2 membres

Shkarko Fjalor Shqipitalisht Falas ##TOP##Shkarko falas kete fjalor italisht shqip qe eshte dhe fjalor shqip italisht:Ky eshte nje program i lehte ne perdorim dhe dinamik. Te lejon te shtosh dhe te krijosh lista praktikimi dhe akoma ti printosh ato. Eshte një program shume praktik edhe per vete faktin se te ndihmon ne menyre interaktive ne mesimin e fjaleve te reja.
Shkarko Fjalor Shqipitalisht Falas

350c69d7ab


À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...

Page de groupe: Groups_SingleGroup
bottom of page